Ta vare på bilen din utover garantitiden

Mange unngår å ta service på eldre biler fordi man ikke ønsker å bruke penger på vedlikehold, men service på eldre biler er vel så viktig som på nye. Først og fremst for å sikre at bilen er trygg på veien, men også for å unngå unødvendige problemer med bilen i hverdagen. Et godt vedlikehold vil også ha betydning for verdien på bilen den dagen du bestemmer deg for å selge.

Det er viktig å huske på at en bil ikke bare slites gjennom bruk, men også gjennom alderdom. En bil kan fint stå seg i hjel, og behovet for vedlikehold er like stort for biler som «bare står i garasjen»

Bilen trenger blant annet regelmessig oljeskift. Kombinerer du dette med noen sjekkpunkter, vil du alltid få vite i hvilken tilstand bilen din er i, og du slipper store overraskelser. Det er mye dyrere å reparere bilen enn å vedlikeholde.

Hvorfor velge merkeverksted?

Vi ønsker at du som Mitsubishi-eier skal oppleve et tilfredsstillende og rimelig bilhold uansett hvor gammel bilen er. Derfor tilbyr vi deler av høy kvalitet som er designet spesielt for alle våre Mitsubishi-modeller. Dette fører til lave vedlikehold- og reparasjonskostnader og gir din Mitsubishi en trygg og økonomisk levetid.

Ved å ta service på merkeverksted er det kvalifisert personell som gjør jobben og du kan være trygg på at deler fungerer slik de skal.

Vi har garantier og vil at du skal være 100 % fornøyd når bilen din har vært innom på vårt verksted.

Nyhet! Book time på nett

Se ledige dager og velg enkelt dagen som passer deg best.

Bestill time nå